Παρασκήνιο

Τι «ξεχνάει» ο Καλογιάννης…

Το μέλος της ΠΕ του Κινήματος Αλλαγής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κωστας Σαββας, διαβάζει -προφανώς ξανά- την ομιλία Καλογιάννη και μου γράφει:

«”Η περίοδος που διανύουμε, δικαίως έχει χαρακτηριστεί αντίστοιχη της δεκαετίας 1985-1995 δηλαδή της δεκαετίας που διαμορφώθηκε το δίκτυο πεζοδρόμων της πόλης” ανέφερε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στο χθεσινό δημόσιο απολογισμό.
ΣΩΣΤΟ, υπενθυμίζοντας περίοδος ΠΑΣΟΚ κατά το μέγιστο χρόνο.

Αλλά οφείλουμε όμως να μην αγνοούμε (ελπίζω χωρίς σκοπιμότητα), ότι τη περίοδο 1994- 1998 η πόλη που ζούμε επί Δημαρχίας Χριστόδουλου Καφφέ έλυσε τα βασικά προβλήματα υποδομής μιας πόλης όπως η διαχείριση των απορριμμάτων με τον ΧΥΤΑ και την αντιπλημμυρική της προστασία με το αποχετευτικό δίκτυο και τη διαμόρφωση της κοίτης του Πηνειού. Βέβαια η αναφορά μου στην προσφορά του για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου δεν θα προσέθετε κάτι στο πανθομολογούμενο.

Ο Αγαμέμνων Μπλάνας, ο Αριστείδης Λαμπρούλης, ο Χριστόδουλος Καφφές είναι πρόσωπα που θα μείνουν στην ιστορία της Λάρισας ως Δήμαρχοι αναμορφωτές. Δεν φοβήθηκαν το πολιτικό ή προσωπικό κόστος, δεν λειτούργησαν με γνώμονα το πρόσκαιρο πολιτικό όφελος.
Και αυτό τους το αναγνωρίζει η πόλη…»

Όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται το παιχνίδι…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις