Τι «ξεχνάει» ο Καλογιάννης…

Δημοσιεύθηκε στις: 12 Μάϊου 2018, 09:08

Το μέλος της ΠΕ του Κινήματος Αλλαγής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κωστας Σαββας, διαβάζει -προφανώς ξανά- την ομιλία Καλογιάννη και μου γράφει:

«”Η περίοδος που διανύουμε, δικαίως έχει χαρακτηριστεί αντίστοιχη της δεκαετίας 1985-1995 δηλαδή της δεκαετίας που διαμορφώθηκε το δίκτυο πεζοδρόμων της πόλης” ανέφερε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στο χθεσινό δημόσιο απολογισμό.
ΣΩΣΤΟ, υπενθυμίζοντας περίοδος ΠΑΣΟΚ κατά το μέγιστο χρόνο.

Αλλά οφείλουμε όμως να μην αγνοούμε (ελπίζω χωρίς σκοπιμότητα), ότι τη περίοδο 1994- 1998 η πόλη που ζούμε επί Δημαρχίας Χριστόδουλου Καφφέ έλυσε τα βασικά προβλήματα υποδομής μιας πόλης όπως η διαχείριση των απορριμμάτων με τον ΧΥΤΑ και την αντιπλημμυρική της προστασία με το αποχετευτικό δίκτυο και τη διαμόρφωση της κοίτης του Πηνειού. Βέβαια η αναφορά μου στην προσφορά του για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου δεν θα προσέθετε κάτι στο πανθομολογούμενο.

Ο Αγαμέμνων Μπλάνας, ο Αριστείδης Λαμπρούλης, ο Χριστόδουλος Καφφές είναι πρόσωπα που θα μείνουν στην ιστορία της Λάρισας ως Δήμαρχοι αναμορφωτές. Δεν φοβήθηκαν το πολιτικό ή προσωπικό κόστος, δεν λειτούργησαν με γνώμονα το πρόσκαιρο πολιτικό όφελος.
Και αυτό τους το αναγνωρίζει η πόλη…»

Όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται το παιχνίδι…

Λ.Π.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ