ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτά είναι τα έντεκα καλύτερα σημεία ενδιαφέροντος της Λάρισας σύμφωνα με το tripadvisor (φωτό)

Το TripAdvisor, είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος στον κόσμο, με στόχο να βοηθά τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν απεριόριστες δυνατότητες για κάθε τους ταξίδι. Με περισσότερες από 500 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες που καλύπτουν τη μεγαλύτερη συλλογή ταξιδιωτικών καταχωρίσεων στον κόσμο, πάνω από 7 εκατομμύρια ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, αξιοθέατα και εστιατόρια, το TripAdvisor παρέχει στους ταξιδιώτες τη σοφία του πλήθους για να τους βοηθήσει να αποφασίσουν πού θα μείνουν, πώς θα πετάξουν, τι θα δουν, τι κάνουν και πού θα πάνε για φαγητό.

Το πλέον σημαντικό στη λειτουργία της συγκεκριμένης διαδικτυακής υπηρεσίας, είναι η δυνατότητα αξιολόγησης από τους ίδιους τους επισκέπτες, οι οποίοι ουσιαστικά δίνουν την εμπειρία τους μέσω της σελίδας, σε υποψήφιους επισκέπτες ή σε άτομα που ενδιαφέρονται για ένα μέρος του πλανήτη.

Στο πλαίσιο αυτό και βάσει των αξιολογήσεων, δίνει τη δυνατότητα να διαβάσει κάποιος για κάθε περιοχή – πόλη, τα καλύτερα σημεία που αξίζει να επισκεφθεί.

Ποιά είναι αυτά στη Λάρισα; Στην πρώτη θέση, αναμενόμενα, βρίσκεται το Α’ Αρχαίο Θέατρο της πόλης. Στη Δεύτερη ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Αχιλλίου και στην τρίτη ένα ακόμη θρησκευτικό μνημείο, ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στη συμβολή της οδού Βόλου με τη λεωφόρο Καραμανλή.

Στην τέταρτη θέση το μοναστήρι του Αγίου Παρασκευά και στην πέμπτη το δεύτερο αρχαίο θέατρο της Λάρισας.

Στην έκτη θέση το Μπεζεστένι στο λόφο του Φρουρίου, στην έβδομη ο Μύλος του Παππά και στην όγδοη το μνημείο του Βουκεφάλα κάτω από τον Άγιο Αχίλλειο.

Στην ένατη θέση βρίσκεται το μνημείο του Βουκεφάλα και στη δέκατη το Γενί Τζαμί. Τέλος, στην ενδέκατη θέση βρίσκεται η καθολική εκκλησία που βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, κοντά στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Δείτε τις φωτογραφίες των 11 αξιοθέατων, όπως παρουσιάζονται στο tripadvisor


newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις