ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βιεϊρά: «Είμαι έτοιμος να αναλάβω την Άρσεναλ»

Ο Πατρίκ Βιεϊρά περιμένει ένα… νεύμα της διοίκησης των κανονιέρηδων για να αφήσει τη Νέα Υόρκη για το Λονδίνο  όπου έκανε τεράστια καριέρα ως παίκτης

Μικρό παιδί πήγε στο Λονδίνο και στα χέρια του Αρσέν Βενγκέρ έγινε ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Παρόλο που ο Πατρίκ Βιεϊρά μετά την απόσυρση του συνδέθηκε με την Μάντστεστερ Σίτι (προπονητής ακαδημιών και τώρα στη θυγατρική που έχει στις ΗΠΑ) εν τούτοις παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των Λονδρέζων και οι οπαδοί τον θέλουν στον πάγκο ως διάδοχο του Βενγκέρ κάτι που αποτελεί και δική του επιθυμία.

«Ξέρω τι ακούγεται, γνωρίζω τι λένε και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να με εμποδίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι τιμή μου να με εμπλέκουν με την Αρσεναλ», είπε ο Γάλλος άσος και συμπλήρωσε: «Πέρασα πολύ όμορφα εννέα χρόνια στο σύλλογο και μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα. Επαιξα το καλύτερό μου ποδόσφαιρο κι έκανα ένα μεγάλο όνομα. Πάντα θα έχω μια βαθύτερη σχέση με την Αρσεναλ. Αυτό δεν αρκεί να προπονήσεις μια ομάδας, αλλά είμαι έτοιμος να αναλάβω κάθε ευρωπαϊκή ομάδα».
Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις