ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Κατέβασε ρολά η ΔΕΥΑΜΒ

Κατέβασε ρολά η ΔΕΥΑΜΒ, καθώς από σήμερα τέθηκε σε ισχύ η απόφαση που λήφθηκε στη χθεσινοβραδινή έκτακτη -κατεπείγουσα- συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ για προσωρινή περιστολή λειτουργίας της Επιχείρησης. Η απόφαση, όπως είναι γνωστό, λήφθηκε στον απόηχο της απόφασης-σοκ για την ΔΕΥΑΜΒ και την ίδια την πόλη, που εξέδωσε αργά το μεσημέρι το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα των ταμείων της επιχείρησης στην ΕΡΓΗΛ προκειμένου η εταιρεία να εισπράξει τα 9,2 εκατ. ευρώ.

Από σήμερα το πρωί, δεν λειτουργούν τα ταμία και οι Υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ για την εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ η Επιχείρηση λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας.

Στο Δημαρχείο του Βόλου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου με τους επικεφαλής των παρατάξεων των μειοψηφιών προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις, ενώ στη συνέχεια ο κ. Μπέος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Εξω από το γραφείο του Δημάρχου βρίσκονται συγκεντρωμένοι πολλοί εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΜΒ, περιμένοντας να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και αγωνιώντας για το μέλλον της Επιχείρησης.

Πηγή: taydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις