ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ανησυχούν οι Λαρισαίοι για τα «παράξενα» κουτιά εταιριών τηλεφωνίας που …ξεφύτρωσαν στην πόλη – Τι λέει ο δήμαρχος…

Τα κουτιά γνωστών εταιριών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται διασκορπισμένα εδώ και λίγο διάστημα στην πόλη της Λάρισας προβληματίζουν τους Λαρισαίους που αναρωτιούνται γιατί τοποθετήθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία, χαλώντας την αισθητική της πόλης και επιπλέον το μεγάλο ερώτημα των πολιτών είναι αν έχουν κάποιες επιπτώσεις στην υγεία μας.

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο δήμαρχος Λαρισαίων, καθώς το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Νέα Λάρισα» Κατερίνα Ζιαζιά, η οποία έκανε λόγο για κουτιά που φυτρώνουν σαν …μανιτάρια στη Λάρισα από συγκεκριμένη εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

Ο ίδιος ο κ. Καλογιάννης δίνει απαντήσεις στους Λαρισαίους, τονίζοντας: «Πρόκειται για ΚΑΦΑΟ (δίκτυα οπτικών ινών) που έχουν τοποθετήσει και οι τρεις μεγάλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην πόλη και έχουν πάρει την άδεια από τον δήμο. Όμως μας έδωσαν εγγυήσεις ότι δεν θα παρέμβουν στα έργα που γίνονται στην πόλη από τον δήμο και επίσης υπάρχει μια ανταποδοτική σχέση με τις εταιρίες καθώς θα υπάρχει γρήγορο ίντερνετ στα κτήρια του δήμου και επίσης κάποια στιγμή και στις μεγάλες πλατείες της πόλης.

Η αλήθεια είναι ότι ήρθαμε σε ένταση κάποια στιγμή μαζί τους για ορισμένα θέματα, αλλά το ελέγχουμε και αν υπάρχουν κακώς κείμενα τα διορθώνουμε άμεσα. Όποια φωνή υπάρχει σχετικά την ακούμε και το διορθώνουμε.

Επίσης να τονίσω κατηγορηματικά ότι δεν τίθεται θέμα κινδύνου της δημόσιας υγείας σε ότι αφορά τα συγκεκριμένα κουτιά», τόνισε ο κ. Καλογιάννης καθησυχάζοντας τους Λαρισαίους που ανησυχούν.

Αθ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις