ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα για δεύτερη συνεχή χρονιά το “free market road show”

Στις 25 Απριλίου στο επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44) και ώρα 17.00 μ.μ , υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρόνια το “free market road show” καθώς αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Λαρισαίους και φιλοδόξει να αποτελεί θεσμό στα δρώμενα της πόλης.

Το Austrian economic center ινστιτούτο έρευνας και οικονομικών με έδρα την Βιέννη διοργανώνει για ενδέκατη συνεχή χρόνια το διεθνές συνέδριο οικονομικών fmrs σε συνεργασία με την ελληνική οργάνωση Chiron the centaur με έδρα τη Λάρισα.

Το συνέδριο φέρνει σε επαφή κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, ειδικούς σε θέματα εγχώριας και διεθνούς πολίτικης σκηνής, και άλλους φορείς από όλη την Ευρώπη, για να συζητήσουν το κοινό θέμα παγκόσμιας εμβέλειας και ενδιαφέροντος. Η κύρια θεματική του συνεδρίου είναι οι ευρωπαϊκές άξιες. Επίσης θα αναπτυχθούν θέματα όπως η αγροτική οικονομία ως μοχλός ανάπτυξης του θεσσαλικού κάμπου, η επιχειρηματικότητα και ο ιατρικός τουρισμός, η φορολογική πολιτική και τα επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα, η ένταξη και η ενσωμάτωση των προσφύγων στην τοπική κοινωνία και real estate.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε σαράντα πόλεις σε Ευρώπη, Αμερική και την περιοχή του Καυκάσου μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων με την Ελλάδα να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς έχει συνολικά 4 διοργανώσεις σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αθήνα.

Η παρακολούθηση όλων των συνεδρίων για το κοινό είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις