ΚΟΣΜΟΣ

Κατηγόρησαν τον Μόργκαν Φρίμαν για σχέση με την εγγονή του – Σοκ στο δικαστήριο

Οι δικηγόροι υπεράσπισης του Lamar Davenport, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της E’Dena Hines, έκαναν αναφορά για ανάρμοστη ερωτική σχέση με τον παππού της και διάσημο ηθοποιό Μόργκαν Φρίμαν.

Ο 30χρονος Lamar Davenport κατηγορείται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την E’Dena Hines το 2015. Η E’Dena Hines ήταν εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν από την πρώτη του γυναίκα. Δεν είχαν όμως δεσμούς αίματος.

Οι δικηγόροι υπεράσπισής του εισήγαγαν ως αποδεικτικά στοιχεία για την ανάρμοστη σχέση μηνύματα που είχε στείλει η E’Dena Hines στον 30χρονο. Μιλούσε για τα «συναισθήματα παππού».

Η δικηγόρος Annie Costanzo είπε στο δικαστήριο ότι λίγο καιρό πριν από τον θάνατό της τον Αύγουστο του 2015 η 33χρονη είχε πει στον σύντροφό της και σε φίλους της ότι ο παππούς της και ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν είχε σεξουαλική σχέση μαζί της.

Ήταν στις 3 Ιουλίου 2015 που η E’Dena Hines είχε στείλει μήνυμα στον Lamar Davenport για να του πει πως είχε προβλήματα με έναν μεγαλύτερο άντρα. «Δεν τον ρωτάω για συμβουλές. Με έπαιρνε να με ρωτήσει… τον μπλόκαρα για μένα όχι για σένα».

Το μήνυμα ήταν στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνομιλίας για την ταραγμένη σχέση τους. Μίλησαν για τον «παππού» της Hines, με τον Davenport να της απαντά πως «όταν έχει να κάνει με τον… παππού σου, υπάρχει μια υποτακτική αγάπη που θα είναι πάντα εκεί».

Δεν είναι σαφές για ποιο λόγο επέλεξε η υπεράσπιση να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες. Ή με ποιο τρόπο σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας της 33χρονης.

Ψυχολόγος κατέθεσε πως ο Davenport παραδέχτηκε ότι είχαν συχνούς καβγάδες με τη Hines. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλο για απιστίες.

Το διέψευδαν κατηγορηματικά Μόργκαν Φρίμαν και Hines

Η E’Dena Hines ήταν βιολογική κόρη της Deen Adair που υιοθέτησε ο Μόργκαν Φρίμαν με την πρώτη του γυναίκα. Δεν συνδέονταν συγγενικά εξ αίματος. Αργότερα ο Μόργκαν Φρίμαν και η δεύτερη σύζυγός του Myrna μεγάλωσαν μαζί την E’Dena.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Οι φήμες για τον Μόργκαν Φρίμαν και τη Hines κυκλοφορούν εδώ και μια σχεδόν δεκαετία, αρχής γενομένης από το 2009. Τότε που το National Enquirer δημοσίευσε μια ιστορία που ήθελε τον ηθοποιό να έχει μακροχρόνια σχέση με τη θετή εγγονή του.

Το περιοδικό μάλιστα φιλοξενούσε δηλώσεις ενός φίλου της που έλεγε ότι η Hines ήθελε να παντρευτεί τον Μόργκαν Φρίμαν. Ακόμα και τρία χρόνια μετά τον θάνατό της υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο ηθοποιός σχεδίαζε να την παντρευτεί αν και οι δυο τους είχαν αρνηθεί τις φήμες.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις