ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από 18χρονο στη Λάρισα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ο 22χρονος που συνελήφθη το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μετά από καταγγελία 18χρονου, ότι έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού στη Λάρισα.

Ο νεαρός που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές, αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, ενώ θυμίζουμε πως στο σπίτι του κατά την έρευνα το πρωί της Παρασκευής, οι άντρες της ασφάλειας είχαν βρει προσωπικά αντικείμενα του 18ρονου.

Ωστόσο, με δεδομένη και την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην Κοζάνη, η οποία δεν αποσαφηνίζει πλήρως την υπόθεση, κρίσιμη αναμένεται να είναι η διαδικασία της δικαστικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα φαίνεται πως θα κριθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ο 22χρονος έχει υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ

Ένας 18χρονος Λαρισαίος κατήγγειλε το βιασμό του από έναν 22χρονο στο σπίτι του τελευταίου την περασμένη Πέμπτη.

Κατά την εξιστόρησή του, το συμβάν ξεκίνησε σε πλατεία της Λάρισας, εκεί όπου οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Εκεί, κατά τα καταγγελόμενα του 18χρονου, ο 22χρονος του άρπαξε με τη βία το πορτοφόλι.

Λίγο μετά, με την πρόφαση να του επιστρέψει το πορτοφόλι που είχε μέσα και την ταυτότητά του, τον έπεισε να μεταβεί στο σπίτι του.

Όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, εκεί του πήρε με τη βία και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού τον βίασε.

Οι άντρες της ασφάλειας το πρωί της Παρασκευής συνέλαβαν τον 22χρονο, ενώ κατά πληροφορίες του onlarissa.gr βρήκαν μετά από έρευνα στο σπίτι του την ταυτότητα και το κινητό τηλέφωνο του 18χρονου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις