ΛΑΡΙΣΑ

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Απόσυρση και ανακύκλωση συσκευών με κέρδος έως 300 ευρώ!

Οι καταναλωτές το ζήτησαν, η Electronet Β.Κ. Καζάνα ανταποκρίνεται! Από το 1992 η ElectronetB.K.Kαζάναείναι η πρώτη που ξεκίνησετην Απόσυρση και Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι για λίγες μέρες ακόμη, συνεχίζει να «αποσύρει» για μας ποιοτικά και οικονομικά ΟΛΕΣ τις συσκευές και για πρώτη φορά και στους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, με όφελος απόσυρσης έως 300€!

Ήδη πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να επιλέγουν το μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών για την αγορά των ηλεκτρικών τους συσκευών, τα οποία διατίθενται όχι μόνο στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αλλά και με πολλά δώρα. Όλες οι επώνυμες εταιρίες, σύγχρονης τεχνολογίας, ενεργειακής κλάσης μέχρι και Α+++ μας περιμένουν σε προνομιακές τιμές και δόσεις που πληρώνονται στο κατάστημα και όχι στις τράπεζες.

Για λίγες μέρες ακόμη, έχετε την ευκαιρία να αποσύρετε όλες τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές και να πάρετε καινούριες Ενεργειακής Κλάσης έως Α+++  σε οικολογικές τιμές. Επιλέξετε μέσα από την πιο ενημερωμένη έκθεση εντοιχιζόμενων και ελεύθερων συσκευών αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και να την αποκτήστε με κέρδος έως 300€!

Electronet Β. Κ. Καζάνα,Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, http://www.kazanas.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις