ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτα διασκεδαστικός ο «ΑΜΛΕΤ ο Β» – Έρχεται ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων

Τελείωσε με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από το λαρισαϊκό κοινό ο πρώτος κύκλος παραστάσεων του «Αμλετ Β» που ανεβάζει η ερασιτεχνική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής», σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη. Τα σχόλια των θεατών εγκωμιαστικά και πώς όχι άλλωστε, αφού η παράσταση προσφέρει πολλές στιγμές αυθόρμητου γέλιου και ένα δίωρο απόλυτης διασκέδασης, κατά τη διάρκεια του οποίου το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά στην παράσταση.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων. Συγκεκριμένα οι ημερομηνίες των τεσσάρων τελευταίων παραστάσεων είναι οι εξής: 26, 27, 28 και 29 Απριλίου και ώρα 21.00 στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθ. Γαζή & Κουμουνδούρου). Ενίσχυση 3€. Δωρεάν είσοδος για μαθητές (κάτω των 18) και ΑΜΕΑ.

«ΑΜΛΕΤ ο Β», πρόκειται για την θεότρελη παρωδία του κλασικού έργου «Άμλετ» του William Shakespeare, του αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Sam Bobrick, σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ, σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη και σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Ιφιγένεια Μακρή, Κατερίνα Μαργούδα, Γιάννης Χαρισμαϊδης, Κώστας Χατζηστεργίου, Νίκη Φασούλα, Πάρις Μποντικούλης, Κίμωνας Μπαχατίρογλου, Κωνσταντίνα Τζουβάρα, Μάγδα Καζαντζή και Λίλια Στάθη.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Δανιμαρκία…. Ο Βασιλιάς πεθαίνει απροσδόκητα και στη θέση του αναλαμβάνει χρέη Βασιλέα ο αδερφός του Κλαύδιος αφού πρώτα παντρευτεί τη χήρα Βασίλισσα, Γερτρούδη. Ο νεαρός Πρίγκιπας Άμλετ, δυσαρεστημένος από το θάνατο του πατέρα του αλλά και τον εσπευσμένο γάμο της μητέρας του με το θείο του, «βλέπει» το φάντασμα του νεκρού Βασιλιά και αποζητά δικαίωση για το νεκρό. Και όλα αυτά σε ρυθμούς παρωδιακούς, με πολλές δόσεις αυθόρμητου γέλιου!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις