Παρασκήνιο

Η “συγνώμη” του Καπετάνου και τα εύσημα από τον Αυγενάκη

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο χθεσινός απολογισμός του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστου Καπετάνου στη νομαρχιακή συνέλευση, υπό το βλέμμα του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Καίτοι οδεύουμε σε εσωκομματικές εκλογές που μοιραία προμηνύουν εντάσεις και εσωστρέφεια, ο Λαρισαίος δικηγόρος επέλεξε να εκπλήξει με την τοποθέτησή του, το πλήθος των παρευρισκόμενων. «Θα σας πω από την καρδιά μου μία συγνώμη αν κάποιους τους αδίκησα. Δεν ήταν όμως ποτέ εσκεμμένο. 
Κι αν για κάποιους λάθεψα, προσπάθησα να το διορθώσω. 
Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ θα είμαι ο εγγυητής της ενότητας σε τοπικό επίπεδο, ότι δηλαδή όλα θα κυλήσουν, ήρεμα και δημιουργικά.

Ο αντίπαλος δεν είναι μέσα στο κόμμα μας. Η εσωστρέφεια πρέπει να αποτελέσει μια κακή ανάμνηση. Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το υπέροχο ταξίδι γνώσεων, εμπειριών και ονείρων. 
Η ΝΔ είναι το σπίτι των ιδεών και των αξιών μας.

Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να αλλάξουμε την μοίρα μας με την δική μας ψήφο στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτακη” τόνισε ο κ. Καπετάνος.

Λίγο μετά, εμφανώς επηρεασμένος από τη θετική αύρα που επιχείρησε να φέρει στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο Λευτέρης Αυγενάκης δε δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του: «Ο Χρήστος είναι ένας από τους 3 καλύτερους και αποδοτικότερος Προέδρους ΝΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα, για να μην πω ο καλύτερος.
 Έχει δώσει άλλη πνοή στο κόμμα στο νόμο Λάρισας».

Μεγάλο στοίχημα πάντως η ενότητα στην κεντροδεξιά παράταξη για τον επόμενο έναν περίπου μήνα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις