ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Κέλλας…. Περιφερειάρχης, ο Αγοραστός… Μητροπολίτης και το τετ α τετ Ρένας – Αχιλλέα!

Όλες οι «γαλάζιες φυλές» υποδέχθηκαν πριν λίγη ώρα τον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη στο κτίριο τις Περιφέρειες, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως το κόμμα της ΝΔ είναι όντως έτοιμο για εκλογές, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος.

***

Δεν ξέρω αν η Ρένα Καραλαριώτου που ήταν παρούσα στα γραφεία της ΝΟΔΕ άκουσε τον Γραμματέα της ΝΔ να λέει πως «δεν πρόκειται να αφήσουμε ξανά τις δυνάμεις μας διάσπαρτες και να χάσουμε πάλι τον Δήμο Λαρισαίων», ωστόσο το «τετ α τετ της» με τον Αχιλλέα Νταβέλη, λίγο πριν την έλευση Αυγενάκη στην αίθουσα της Περιφέρειας σχολιάστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους. Γιατί άραγε;

***

«Δηλώνω ευθύς εξ αρχής πως δεν ενδιαφέρομαι για τη θέση του Περιφερειάρχη», δήλωσε ο Χρήστος Κέλλας μέσα στο γραφείο του Αγοραστού, και έσπευσε μεγαλοπρεπώς να καθίσει στη θέση του Περιφερειάρχη, παρακολουθώντας τον Αυγενάκη με τον Αγοραστό να μιλάνε για την Αυτοδιοίκηση.

***

Είχε προηγηθεί η… «ξενάγηση» του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ από τον Αγοραστό στις ποιμαντορικές ράβδους που κοσμούν το γραφείο του Περιφερειάρχη, με τον Αυγενάκη να αναρωτιέται: «Βρε Κώστα μπας και πας για Μητροπολίτης;». Ίσως αυτό να έπιασε ο Κέλλας και έσπευσε!

***

Την τιμητική του είχε ο πρώην βουλευτής Νίκος Κατσαρός, ο οποίος μπήκε καθυστερημένος στην αίθουσα όπου δινόταν η συνέντευξη τύπου του Γραμματέα της ΝΔ. Ο Λευτέρης Αυγενάκης διέκοψε τη συνέντευξη και χαιρέτησε θερμά τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής, αναγνωρίζοντας την πολιτική του σταδιοδρομία.

***

Ωστόσο δεν ήταν ο Κατσαρός τελευταίος που μπήκε στην αίθουσα. Ακολούθησε λίγο αργότερα ο Κώστας Τζανακούλης ο οποίος κατευθύνθηκε δίπλα στον πρώην βουλευτή για να παρακολουθήσουν μαζί τη συνέντευξη του Γραμματέα.

***

Μαζί μέσα στην αίθουσα της Περιφέρειας, η Ρένα Καραλαριώτου κι ο Αχιλλέας Νταβέλης, ο Ηρακλής Γερογιώκας και η Ελένη Ξυνοπούλου, ο Νίκος Ευαγγέλου με τον Στέργιο Χυτούδη, ο Γιώργος Αδαμούλης με τον Μάριο Ξηρομερίτη, και πίσω όλων, έχοντας την πλήρη εποπτεία, ο ιστορικός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βασίλης Μπατζηλιώτης. Ενδιαφέροντα δίδυμα…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις