ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ανεξαρτητοποιείται με προορισμό τη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής Κατσιαντώνης!

Θέμα ημερών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η αποχώρηση του βουλευτή Λάρισας Γιώργου Κατσιαντώνη, από το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων με το οποίο εξελέγη στο αξίωμα το 2015.

Ο Ελασσονίτης πολιτικός, φέρεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του και πιθανότατα εντός και της εβδομάδας που ξεκινά, να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του στο προεδρείο της βουλής.

Αφορμή, η διαφορά απόψεων για τους χειρισμούς του κόμματος του κ. Λεβέντη για μία μειζόνων σειρά ζητημάτων που αφορούν τη χώρα.

Δείγμα της απόφασης αυτής του κ. Κατσιαντώνη, μάλλον είναι και η απουσία κάθε αναφοράς στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων στο τελευταίο δελτίο τύπου του βουλευτή. Οι πιο… παρατηρητικοί, διαπίστωσαν πως στην παρουσία του χθες, στην κτηνοτροφική σύσκεψη στον Τύρναβο, αναφέρεται απλώς ως “βουλευτής Λάρισας”!

Την ίδια ώρα, όπως είχε γράψει προ εβδομάδων το onlarissa.gr, φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ημέρες, αυτό αναμένεται να συμβεί σε μερικές εβδομάδες από σήμερα.

Παραμένει κινούμενη άμμος ο πολιτικός χάρτης της μνημονιακής Ελλάδας…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις