ΛΑΡΙΣΑ

Ξηρομερίτης: “Λαιμητόμος η διασταύρωση Λαρίσης – Τρικάλων με το νέο κοιμητήριο…”

“Λαιμητόμος η διασταύρωση Λαρίσης Τρικάλων με το νέο κοιμητήριο… Σιωπή από τον δήμο Λαρισαίων” τιτλοφορείται ανακοίνωση που εξέδωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης.

Στην ανακοίνωση ο κ. Ξηρομερίτης αναφέρει τα εξής: “Οι κάτοικοι της περιοχής   ζούνε καθημερινά τον τρόμο γιατί έχουν βιώσει σωρεία τροχαίων ατυχημάτων ενώ οικογένειες που ζούνε εγγύς στο σημείο έχουν απολέσει  προσφιλή πρόσωπά .ΑΊΤΗΜΑ :να γίνουν τα απαιτούμενα έργα για την ορθή κυκλοφορία στην περιοχή !Δυστυχώς η δημοτική αρχή εδώ και μια τετραετία κωφεύει ή αρκείται να διαβουλεύεται ως συνήθως μέχρι να παρέλθει η θητεία της ! Ας πάρουμε  μια απόφαση  ταχύτατα ώστε να προλάβουμε την επόμενη  ζωή  που θα χαθεί με μαθηματική ακρίβεια στο σημείο αυτό .

Δεν θα εισέλθω σε λεπτομέρειες για το αν πρέπει να τοποθετηθεί απλά ένα φανάρι ή να δημιουργηθεί παράδρομος για όλες τις εξόδους που να οδηγούν σε φανάρι γιατί καθετί διαδικαστικό λύνεται όταν υπάρχει βούληση !

Οι συμπολίτες μας έχουν κάνει αναφορές και αιτήθηκαν πολλές φορές εδώ και ένα χρόνο ενώ το πρόβλημα είναι γνωστό από την εποχή που είχε χαθεί σε τροχαίο γνωστός Λαρισαίος συνάδελφος ιατρός  πριν χρόνια .Οι υπεκφυγές και η αδιαφορία σταματούν εδώ!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις