ΛΑΡΙΣΑ

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στο Α.Τ. Ελασσόνας για την εξάρθρωση κυκλώματος απατεώνων στο διαδίκτυο

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας για το Α.Τ. Ελασσόνας, με αφορμή την εξάρθρωση κυκλώματος απατεώνων στο διαδίκτυο, οι οποίοι πουλούσαν ανύπαρκτα αυτοκίνητα σε ανυποψίαστους υποψήφιους αγοραστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Για ακόμη μια φορά οι συνάδελφοι του Α.Τ. Ελασσόνας μας έκαναν υπερήφανους. Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση η οποία εξαπατούσε ανύποπτους πολίτες-πελάτες, πουλώντας σε δελεαστικές τιμές αυτοκίνητα και διάφορα ανταλλακτικά, μέσω διαδικτύου, για τα οποία λάμβαναν διάφορα ποσά προκαταβολικά, χωρίς βέβαια ποτέ να παραδίδουν στους ενδιαφερόμενους τα προς πώληση είδη.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στις είδη πολλές και αξιόλογες υποθέσεις που έχουν εξιχνιασθεί από τους συναδέλφους της εν λόγο υπηρεσίας οι οποίοι εργάσθηκαν για μια ακόμη φορά μεθοδικά και με μεγάλη αίσθηση καθήκοντος. Για εμάς όμως που γνωρίζουμε το καλό κλίμα που υπάρχει στην Υπηρεσία, καθώς και τη δουλειά που γίνεται από όλο το προσωπικό, η επιτυχία αυτή όπως και οι προηγούμενες, είναι αναμενόμενες.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις