ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Κ. Σάββας πετάει το γάντι στη “Συμπαράταξη Λαρισαίων”: Εντάξει τώρα… όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε…

Οι εκλογές της αυτοδιοίκησης, οι ζυμώσεις που προκύπτουν από την πρόθεση της κυβέρνησης να αλλάξει τον εκλογικό νόμο και να υιοθετήσει την απλή αναλογική, όπως είναι λογικό δίνει την αφορμή να «φουντώσουν» τα σενάρια. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος, πλέον, της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σάββας μέσω του onlarissa.gr, αναλύει, αναρωτιέται και προτείνει με το «Αυτοδιοίκησης το ανάγνωσμα…»

Λέει συγκεκριμένα: “Μαθαίνω τελευταία πως εκεί στο Δήμο Λαρισαίων πολλοί εκ των Αντιδημάρχων δηλώνουν σε συνομιλίες τους “……εντάξει τώρα όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε….”. Και το κατανοώ και το σέβομαι απόλυτα. “Λόγω και έργω” λοιπόν , να μια καλή ευκαιρία να συνεννοηθούμε για να ξεδιπλώσουμε τις πολιτικές μας για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και τις καταστροφικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και επαναδιατύπωσε πρόσφατα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Και κάτι τελευταίο: αν ισχύουν όσα δηλώνει ο επί των Εσωτερικών Υπουργός για το επικείμενο νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την απλή αναλογική, τότε καταρρίπτονται οικοδομήματα και λογικές συμπαρατάξεων τουλάχιστον προεκλογικά. Βέβαια οφείλω να πω ότι η παραπάνω διαπίστωση δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την εδραιωμένη πεποίθηση μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πως αποτελεί προνομιακό χώρο συνεννόησης, συναίνεσης και προγραμματικών συγκλίσεων σε ορθολογικές βάσεις και όχι σε ανορθόδοξες, ετερόκλητες και ευκαιριακές συμμαχίες. Ίδωμεν….”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις