ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μήνας… υπουργών ο Μάιος για τη Λάρισα – Ποιοί έρχονται και γιατί

Δύο τουλάχιστον κυβερνητικά στελέχη αναμένεται να επισκεφθούν τη Λάρισα τον ερχόμενο μήνα, σύμφωνα με τον τωρινό σχεδιασμό αλλά και την πληροφόρηση που καταφθάνει στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr πρώτος θα έλθει στις 3 Μαΐου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου στο πλαίσιο του συνεδρίου του γνωστού εκδοτικού οργανισμού Economist, με αποκλειστικό αντικείμενο τον αγροτικό τομέα. Ενδιαφέρουσα, επίκαιρη και… επιβεβλημένη η παρουσία του υπ’ αριθμόν ένα του υπουργείου, που μένει να δούμε εάν θα συνοδευτεί και με τον – αναμενόμενο – οδικό χάρτη εξόδου από το μνημόνιο και για τους αγρότες.

Λίγο μετά, αλλά εντός του Μαΐου, αναμένεται στη Λάρισα και – το πρόσωπο των ημερών – ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν πως η συγκεκριμένη επίσκεψη θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την αντίστοιχη που πραγματοποίησε ο κ. Σκουρλέτης στα γειτονικά Τρίκαλα τον περασμένο Μάρτιο.

Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα διήμερο γεμάτο επαφές με αυτοδιοικητικούς, αρκετές συναντήσεις, μπόλικο – προεκλογικό – παρασκήνιο και φυσικά ομιλία από το πρωτοκλασάτο κυβερνητικό στέλεχος…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις