Παρασκήνιο

Αρχίζει το ματς στη ΝΟΔΕ Λάρισας…

Η αναμενόμενη δήλωση υποψηφιότητας για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας του, μέχρι σήμερα, προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Λάρισας, Ηρακλή Γερογιώκα, «έσκασε» αργά χθες το βράδυ, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό τον χορό των γαλάζιων υποψηφιοτήτων.

Ο Γερογιώκας, από τους πρώτους και σκληρούς υποστηρικτές του σημερινού προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, -κάτι που επεσήμανε ο ίδιος… «κομψά» στη δήλωση της υποψηφιότητάς του-, ουσιαστικά επιζητά το επόμενο σκαλοπάτι, που θα του επιτρέψει να βρεθεί στο επίκεντρο των τοπικών γαλάζιων εξελίξεων, διαμορφώνοντας τες.

Αν και ήταν πολλοί αυτοί που δεν πίστευαν πως ο Λαρισαίος καθηγητής θα έκανε το βήμα, ο ίδιος, όχι μόνο κατέθεσε την υποψηφιότητά του, αλλά απ’ ότι μαθαίνω, έχει έτοιμο και τον βασικό κορμό των συνεργατών του.

Τώρα, αναμένεται η επίσημη δήλωση υποψηφιότητας του νυν προέδρου Χρήστου Καπετάνου και μάλλον μέχρι εκεί, καθώς όποιες τρίτες υποψηφιότητες είχαν συζητηθεί, φαίνεται πως όλες κρίνονται… αδύναμες.

«Το ματς ξεκινάει στα αλώνια του Κυριάκου», σχολίαζε χθες γαλάζιος κομματικός παράγοντας, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την απόλυτη επικράτηση του προέδρου της ΝΔ στο εσωτερικό του κόμματος.

Για να δούμε…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις