ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Υποψήφιος και επίσημα για την προεδρία της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας της Ν.Δ. ο Ηρακλής Γερογιώκας

Σε δήλωση υποψηφιότητας για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας προχώρησε αργά το βράδυ της Τρίτης, ο ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας της Ν.Δ., Ηρακλής Γερογιώκας.

Αναλυτικά η δήλωσή του: “Στις 13 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία, τηρεί πιστά τις καταστατικές της διαδικασίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν στο πρόσφατο συνέδριο μας, και διεξάγει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προσώπων στα κομματικά μας όργανα.

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε βήμα, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η διαδικασία αυτή είναι το πιο ουσιαστικό βήμα προς την νίκη στις επόμενες εκλογές, μια νίκη που πλέον αποτελεί μονόδρομο για την ελληνική κοινωνία. Απέναντι σε μια ιδεοληπτική, ανερμάτιστη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση οφείλουμε να αντιπαρατάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία η χώρα μας μεγαλούργησε.

Υπό το πρίσμα αυτό δηλώνω «παρών» και θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.

Καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να αναδείξουν στις κομματικές θέσεις τα στελέχη εκείνα που έχουν την διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον κρίσιμο αυτό αγώνα.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις