ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Παντρεύτηκαν μέσα στις φυλακές της Λάρισας! (φωτό)

Το ότι ο έρωτας δε γνωρίζει από όρια και περιορισμούς, επιβεβαιώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο την Τρίτη ημέρα του Πάσχα στις φυλακές της Λάρισας, εκεί όπου ένας κρατούμενος νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο γάμος ήρθε ως κοινή επιθυμία μετά από δύο περίπου χρόνια σχέσης του ζευγαριού, ενώ για τα δεδομένα των φυλακών Λάρισας, η χριστιανική τελετή θεωρείται σπάνια. Για να φθάσει πάντως η νύφη στα σκαλιά του παρεκκλησιού του Αγίου Ελευθερίου, χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια και μπόλικη γραφειοκρατία, η οποία όμως προφανώς και αντιμετωπίστηκε με χαρά από τη ίδια και τους οικείους της.

Η νύφη περιχαρής, με λευκό νυφικό, έδειχνε να απολαμβάνει τη στιγμή, όπως και οι συγγενείς, φίλοι και λοιποί παρευρισκόμενοι στην τελετή, ξεχνώντας ότι βρίσκονται εντός ενός σωφρονιστικού καταστήματος.

Κουμπάροι του ζευγαριού, η αδελφή του γαμπρού κι ένας κοινός φίλος, ενώ το παρόν έδωσαν στην τελετή συγγενείς πρώτου βαθμού, φίλοι, κρατούμενοι από την ίδια πτέρυγα του γαμπρού, ο διευθυντής και ο αρχιφύλακας της φυλακής, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και βέβαια εκπαιδευτές από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας όπου ο κρατούμενος είναι μαθητής.

Μάλιστα, οι εκπαιδευτές του γαμπρού μερίμνησαν ώστε η όλη τελετή να αποτυπωθεί φωτογραφικά, ενώ το δώρο τους, μεταξύ άλλων, θα είναι και το γαμήλιο άλμπουμ.

Ιδιαίτερα συγκινητικές δε, ήταν οι ευχές που έγραψαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στο σχετικό “βιβλίο ευχών” μετά το πέρας της τελετής.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει το νεόνυμφο ζευγάρι σε μία ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση, η οποία όμως λόγω του γάμου θα βελτιωθεί δραστικά, καθώς ο κρατούμενος θα μπορεί πλέον σύντομα θα μπει στο καθεστώς τον αδειών, οπότε θα μπορεί κατά διαστήματα να χαίρεται τη συζυγική ζωή εκτός της φυλακής.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε λιγότερο από δύο χρόνια θα εκτίσει την ποινή του κι έτσι θα μπορεί να σχεδιάσει το υπόλοιπο της ζωής του έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή:

newsroom onlarissa.gr / Φωτό: Σπ. Χαραράς

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις