ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προσλήψεις με οκτάμηνη σύμβαση στο κατάστημα πωλήσεων της ΔΕΗ στη Λάρισα

Την πρόσληψη συνολικού αριθμού 63 ατόμων για κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας μέχρι 8 μήνες, ανακοίνωσε ΔΕΗ Α.Ε.

Στη Λάρισα οι προσλήψεις αφορούν τρία άτομα στο κατάστημα πωλήσεων, δύο υπάλληλοι γραφείου (διοικητικού – οικονομικού) Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και ένας υπάλληλος γραφείου (διοικητικών γραμματέων) Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ. Αριθ.2/2018 και στα σχετικά Παραρτήματα τα οποία αναρτώνται στη Μονάδα/Μονάδες της υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του δήμου/των δήμων όπου αυτές εδρεύουν.

Επιπροσθέτως, η Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ αριθ.2/2018, τα σχετικά με την Ανακοίνωση Παραρτήματα καθώς και το σχετικό έντυπο αίτησης αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ www.dei.gr. ακολουθώντας τη διαδρομή: Απασχόληση Θέσεις Εργασίας Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τύπο ή της ανάρτησής της στο Κατάστημα της Υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι θέσεις καθώς και στο δημοτικό Κατάστημα του Δήμου όπου αυτή εδρεύει.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις