ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ονοματολογία για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα…

Γίνεται Πάσχα χωρίς πηγαδάκια και πολιτικό… κους-κους;

«Όχι», είναι η απάντηση και το συγκεκριμένο «έθιμο» τηρήθηκε και φέτος. Κάπως έτσι σε γνωστή πολιτικοδημοσιογραφική παρέα, εκτός όλων των άλλων, άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι και τα πρώτα ονόματα, τα οποία θα μπορούσαν να ενδυναμώσουν το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για τις επόμενες εκλογές.

Ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γουντάρας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής, η δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη για την Πινακοθήκη Άννυ Ψαρρα, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Αναστασοπούλου, μαζί με τους Γιάννη Καρυπίδη και τους δυο νυν βουλευτές Άννα Βαγενά και Νίκο Παπαδόπουλο, αποτελούν μια επτάδα ονομάτων τα οποία, σύμφωνα πάντα με τις γνώμες των προσώπων της συντροφιάς αποτελούν ένα πρώτης τάξεως υλικό για «μεγάλα πράγματα».

Επιπλέον, όπως τα ίδια πρόσωπα εκτιμούσαν, καθοριστικό ρόλο στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει και το μέλλον της κυβερνητικής συνεργασίας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το πρόσωπο του νυν υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος εμπλέκεται στα εν λόγω σενάρια, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να επιβεβαιώνει το παραμικρό, δηλώνοντας απλώς πως «είναι καλό να ασχολούνται με το πρόσωπό μου».

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον δρόμο προς τις επόμενες καθοριστικές εκλογές, θα ειπωθούν πολλά, και θα γραφτούν ακόμα περισσότερα…

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις