ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μεταγραφή “βόμβα” στα πολιτικά πράγματα της Λάρισας: Οδεύει προς Ν.Δ. ο Κατσιαντώνης

Την γαλάζια φανέλα, όχι της εθνικής… Ελλάδας, αλλά της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να φορέσει στις επόμενες εθνικές εκλογές, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

Το όνομα του Ελασσονίτη με θητεία στο κοινοβούλιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με τους Δημοκρατικούς (3 θητείες βουλευτής στην πολιτεία του New Hampshire μέχρι το 2014 όταν και παραιτήθηκε), έχει κατά καιρούς απασχολήσει τις παραπολιτικές στήλες αθηναϊκών και τοπικών μέσων ενημέρωσης, στην προσπάθεια να αποκωδικοποιηθεί η σκέψη του, σχετικά με το επόμενο πολιτικό του βήμα.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο κ. Κατσιαντώνης έχει βολιδοσκοπηθεί εδώ και καιρό από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι ίδιες πληροφορίες – αν και ο ίδιος επιμένει να διαψεύδει παρόμοια σενάρια – τον θέλουν να βρίσκεται ήδη στο επόμενο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας.

Χριστιανός ορθόδοξος, μετριοπαθής – κατά δήλωσή του στο βιογραφικό του – στις πολιτικές του απόψεις (ότι δηλαδή πρεσβεύει στο χώρο της κεντροδεξιάς η νέα “γαλάζια” πολιτική ηγεσία), αλλά συνάμα από τους νέους πολιτικούς που δε διστάζουν να “τσαλακωθούν” για να βρεθούν πιο κοντά στην κοινωνία, σαφώς και αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσθήκη με πολλές αξιώσεις…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις