ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έλειπαν οι… αγρότες κι από τον φετινό επίσημο εορτασμό του Κιλελέρ – Δείτε φωτορεπορτάζ

Παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση, πολλών επισήμων αλλά ελάχιστων αγροτών, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο φετινός εορτασμός της εξέγερσης των Θεσσαλών κολίγων στο Κιλελέρ.

Ένα γεγονός που καυτηρίασε ακόμη και ο ίδιος ο κ. Κόκκαλης, ο οποίος στην ομιλία του ζήτησε μεταξύ άλλων από τους παρευρισκόμενους να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αναλογιστούν “γιατί σήμερα εδώ, κάτω από τη βαριά σκιά του «Θεσσαλού Αγρότη» του Μίμη Γεντέκου, οι επίσημοι προσκεκλημένοι και οι εκπρόσωποι φορέων είναι περισσότεροι από τους αγρότες”.

Το παρόν επίσης έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας Παναγιώτα Βράντζα (ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου) και Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Μπουκώρος, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Γιώργος Λαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών Νίκος Παυλονάσιος κ.α.

Πριν τις ομιλίες, επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του “Θεσσαλού Αγρότη” τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, αρχιμανδρίτης π. Αχίλλιος Τσούτσουρας.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις