ΛΑΡΙΣΑΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ποιούς είδαμε στην ομιλία του Τσακαλώτου στη Λάρισα – Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με έντονη την παρουσία αυτοδιοικητικών από το δήμο Λαρισαίων με ΠΑΣΟΚογενείς αναφορές, αλλά και στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημαδεύτηκε η ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου το βράδυ της Παρασκευής στο δημοτικό ωδείο της Λάρισας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, αλλά και τα επιφανή Λαρισινά στελέχη των ΑΝΕΛ Μπάμπης Παπασπύρος και Θανάσης Μαργαρίτης.

Από την άλλη, δεν παρέστησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός (είχε λάβει πρόσκληση, αλλά αναχώρησε εκτάκτως για Θεσσαλονίκη), καθώς και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης. Βρέθηκε όμως στις θέσεις του δημοτικού ωδείου σύσσωμη η ομάδα διοίκησής του κ. Καλογιάννη, απαρτιζόμενη από αντιδημάρχους με μπόλικο… ΠΑΣΟΚικό στοιχείο. Έτσι, είδαμε τον αναπληρωτή δήμαρχο Λαρισαίων Γιώργο Σούλτη, και τους – επίσης –  αντιδημάρχους Λάρισας Παναγιώτη Νταή, Πάνο Σάπκα, Δημήτρη Μαβίδη, Θάνο Αδαμόπουλο και Δημήτρη Δεληγιάννη.

Παρούσα και η πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και δημοτική σύμβουλος Αγγέλα Βαγενά, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως δε συμμετείχε στις διεργασίες του “Κινήματος Αλλαγής”.

Στις πρώτες θέσεις είδαμε επίσης τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ Αχιλλέα Νταβέλη που εδώ και καιρό οι φήμες τον θέλουν να επιδιώκει εμπλοκή στα αυτοδιοικητικά του δήμου Λαρισαίων με… δεξιά συνδρομή, αλλά και τον ΠΑΣΟΚογενή πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σωτήρη Γιαννακόπουλο.

Κατά τα λοιπά επίσης το παρόν έδωσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, οι δήμαρχοι Αγιάς και Τυρνάβου, Αντώνης Γκουντάρας και Παναγιώτης Σαρχώσης αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών Μιχάλης Καρατέγος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας Χρόνης Ισαακίδης, ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Νίκος Ντίτορας, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου, η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου, ο πρόεδρος του δημοτικού ωδείου Λάρισας Νίκος Καλτσάς και ο περιφερειακός σύμβουλος με τους Οικολόγους Νίκος Πουτσιάκας.

Δείτε φωτορεπορτάζ του onlarissa.gr από την ομιλία:

Ρεπορτάζ: Απόστολος Ράιδος / Φωτό: Μαριαλία Μαγιάκου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις