ΛΑΡΙΣΑ

Οι Λαρισαίοι φοροτεχνικοί ενημερώθηκαν για τη φορολογία των αγροτών

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λάρισας διοργάνωσε επίκαιρο σεμινάριο με θέμα “ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ  ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ-ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ “.

Το σεμινάριο διεξήχθη στις 22 Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ Τέρμα Τυχερού . Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κκ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Φοροτεχνικός, Πρόεδρος ΣΕΕΛΦΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά από τον πρόεδρο της ΕΦΕΕΛ κο Νατσιο Νικόλαο στη χρήση του site του συλλόγου για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων με την ανάδειξη θεμάτων και την λύση διάφορων προβλημάτων.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν πολλοί συνάδελφοι Λογιστές. Αναπτύχτηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν την φορολόγηση αγροτών συνταξιούχων αλλά και θέματα ασφάλισης, διαδικασίες -πρακτικές στη δημιουργία Ομάδων Παραγωγών και λειτουργιάς Συνεταιρισμών. Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ακολούθησαν σειρά ερωτήσεων από τους συναδέλφους Λογιστές Φοροτεχνικούς οι οποίες απαντήθηκαν από τον εισηγητή.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις