ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθησαν μετανάστες στη Λάρισα για παράνομη είσοδο στη χώρα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Οι συλλήψεις έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 20χρονο Πακιστανό, καθώς κατά τον έλεγχο που έκαναν στο Ι.Χ. που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναν 22χρονο ομοεθνή του, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 38χρονος Σύρος, επίσης οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, κατελήφθη να μεταφέρει έναν 27χρονο ομοεθνή του, καθώς και έναν 26χρονο Παλαιστίνιο, οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν και τους τρεις παράτυπους μετανάστες,  για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, το συνολικό χρηματικό ποσό των (800) ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις