ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισοπαλία στην Λιβαδειά στο ντεμπούτο του Αντωνίου στον πάγκο της ΑΕΛ

Από την στιγμή που το πρωτάθλημα έχει διακοπεί μετά, οι ομάδες προκειμένου να κρατηθούν σε καλή κατάσταση, δίνουν φιλικά παιχνίδια. Ένα από αυτά διεξήχθη στην Λιβαδεικά με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται την ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Σωτήρη Αντωνίου στο πάγκο των Θεσσαλών.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα πετυχαίνοντας από δύο γκολ. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντέλετιτς στο 40΄με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα και όχι μόνο να ισοφαρίζουν αλλά να παίρνουν και το προβάδισμα με τους Καθάριο και Νίκα. Τον τελευταίο λόγο τον είπαν πάντως οι… βυσσινί που με τον Ναζίδη στο 75′ έκαναν το τελικό 2-2.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Τριποτσέρης, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα του β μέρους: Σωτηρίου, Καραχάλιος, Τριποτσέρης, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Καλτσάς, Ομπιόρα, Καθάριος, Σαβαντογκό, Μπελγκαζουανί, Νίκας.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Μόρας (80’Καρατάσιος), Ζίζιτς (65′ Γκόικοβιτς), Μασούρας (65’Μακρής), Μλαντένοβιτς (75′ Λυκούργος), Λαγός, Φατιόν (75′ Μπάλλας), Μιλοσάβλεβιτς (46′ Ναζλίδης), Ντέλετιτς (82′ Δερμιτζάκης), Κριζμάν.

gazzeta.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις