ΛΑΡΙΣΑ

4η Γιορτή Σπόρων στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας

Την ευκαιρία να προμηθευτούν, αλλά και να ανταλλάξουν σπόρους φρούτων και λαχανικών θα έχουν όσοι επισκεφθούν την 4η Γιορτή Σπόρων, που διοργανώνει το Πελίτι, αύριο, Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018, από τις 10.30 το πρωί, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν σπόρους από αγγούρι, ντομάτα, μελιτζάνα, πιπεριά, κολοκύθα, κολοκυθάκι, καρπούζι, πεπόνι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, κρεμμύδι, λούφα, μαϊντανό και φασόλια. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στη γιορτή συμμετέχουν κάθε χρόνο φίλοι και καλλιεργητές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, που “μάχονται” για τη διατροφική τους ανεξαρτησία -να μπορούν δηλαδή να καλλιεργούν τον δικό τους σπόρο και να παράγουν προϊόντα με γεύση, άρωμα και προπάντων με διατροφική αξία.

Στην «4η Γιορτή των Σπόρων» θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, χαρτικών και απορρυπαντικών, τα οποία θα δοθούν στην «Παιδική Στέγη Λάρισας», σωματείο αναγνωρισμένο ως «Φιλανθρωπικό». Οι προσφορές θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του αμφιθεάτρου, από τα μέλη της «Παιδικής Στέγης», ενώ να σημειωθεί ότι οι προσφέροντες αγαθά για την «Παιδική Στέγη Λάρισας» θα λάβουν επιπλέον σπόρους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site, peliti.gr, (Facebook:κοινότητα ΠΕΛΙΤΙ, Youtube:Peliti).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις