ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θρήνος: “Έφυγε” στον ύπνο του 40χρονος Ελασσονίτης υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού!

«Εφυγε» οτον ύπνο του 40χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, που διέμενε στο Κερατσίνι Αττικής και καταγόταν από το Στεφανόβουνο Ελασσόνας!

Πρόκειται για τον άτυχο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννη Φρίξου Μπουκουβάλα, 40 ετών, που υπηρετούσε στο αρματαγωγό «ΡΟΔΟΣ» και ο αιφνίδιος θάνατός του συγκλονίζει και σοκάρει, όπως είναι φυσικό, την τοπική κοινωνία, τη γενέτειρά του Στεφανόβουνο Ελασσόνας, την Τσαριτσάνη και την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.

Οι τραγικές λεπτομέρειες των τελευταίων ημερών για το περιστατικό, άφησαν άφωνους τους συγχωριανούς του και όχι μόνο.

Ο 40χρονος, μόνιμος υπαξιωματικός του Π.Ν. στο αρματαγωγό «ΡΟΔΟΣ», βρισκόταν σε ολιγοήμερη άδεια από την υπηρεσία του και επικοινώνησε τηλεφωνικά (…για τελευταία φορά) με τους δικούς του στο Στεφανόβουνο, τις βραδινές ώρες του περασμένου Σαββάτου.

Από τότε, χάθηκαν τα ίχνη του, αν και τακτικά επικοινωνούσε μαζί τους, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την οικογένειά του. Σε επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις, την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε σταθερό και κινητό τηλέφωνο, δεν απάντησε.

Έτσι, η αδελφή του Λαμπρινή και ο Τσαριτσανιώτης σύζυγός της Θανάσης Ζήσαρος αφού ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές, πήραν ταξί και κατευθύνθηκαν στην Αθήνα, προ- κειμένου να δουν τι συμβαίνει.

Αφού έφθασαν στο Κερατσίνι, με τη βοήθεια της Αστυνομίας, την Τρίτη παραβίασαν το διαμέρισμα που διέμενε ο 40χρονος και τον βρήκαν νεκρό! Η νεκροψία που ακολούθησε διέγνωσε ως αιτία θανάτου τη «ρήξη διαχωριστικού ανευρύσματος», πιθανόν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Ο τραγικός επίλογος του αιφνίδιου θανάτου του άτυχου υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννη Μπουκουβάλα γράφτηκε χθες Πέμπτη, στη 1.30 το μεσημέρι, στη γενέτειρά του, Στεφανόβουνο Ελασσόνας, όπου μέσα σε ατμόσφαιρα οδύνης έγινε η κηδεία του, στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του, συνάδελφοί του στο Π.Ν., με βουρκωμένα μάτια, τον αποχαιρέτισαν.

Όλοι σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του, μιλούσαν για ένα «καλοσυνάτο και αθόρυβο άτομο», για ένα «υπερβολικά καλό παιδί», για ένα «συνετό και υπεύθυνο άτομο», για ένα «συγχωριανό που αγαπούσε τη γενέτειρά του και κρατούσε δεσμούς μαζί τους».

Αγημα του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσε τις προβλεπόμενες τιμές στο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ η σορός του ήταν ντυμένη με τη γαλανόλευκη σημαία. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Φρίξος και Δέσποινα, οι αδελφές του Λαμπρινή (με τον σύζυγό της Θανάση) και Ρούλα.

Τέλος, αντιπροσωπεία αξιωματικών και υπαξιωματικών του Π.Ν. έδωσε το «παρών» στο τελευταίο ταξίδι του άτυχου συναδέλφου τους.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία / Γιάννης Μουκίδης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις