ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Επανεκλογή Χρήστου Παληού ως πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών

Επανεξελέγη Πρόεδρος στην Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ.) Κ. & Δ. Θεσσαλίας για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, ο Χρήστος Παληός μετά από ομόφωνη απόφαση της νεοεκλεγείσας Περιφερειακής Διοικούσας Επιτροπής.

Η διαδικασία ανάδειξης του νέου προεδρείου διεξήχθη στις 15-03-2018 στα γραφεία του ΤΕΕ και στο νέο Προεδρείο συμμετέχουν οι Παληός Χρήστος Πρόεδρος, Μπίσκα Παναγιώτα(Γιούλα) Α΄ Αντιπρόεδρος, Κόκκαλης Ευάγγελος Β΄ Αντιπρόεδρος , Νάρης Αστέριος Γεν. Γραμματέας , Μπαγιάρας Θωμάς Αναπλ. Γεν. Γραμματέας και Γκερλιώτου Ευταξία Ταμίας.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο κ. Παληός  δήλωσε: “αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η επανεκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΔΚΜ, της ιστορικότερης παράταξης στο χώρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Μαζί με τους άξιους συναδέλφους που απαρτίζουν την νέα Διοικούσα της ΔΚΜ δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους με όραμα, προτάσεις και λύσεις για την επιβίωση των Μηχανικών. Και μαζί με τους Μηχανικούς θα επιβιώσει και θα κερδίσει και η χώρα, διότι οι Μηχανικοί και η ανάπτυξη της χώρας είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένοι”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις