ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ενίσχυση πυρασφάλειας στον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα

Ενισχύεται η πυρασφάλεια στο κτίριο του Μύλου Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, όπου κάθε χρόνο, με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, φιλοξενείται ο “Μύλος των Ξωτικών”. Μία μόλις ημέρα μετά την αναφορά του δημάρχου Τρικκαίων, προς τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, παρόντος του διοικητή της Π.Υ. Τρικάλων, για ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων, το αίτημα υλοποιήθηκε.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε την περασμένη Πέμπτη τον αρχιπύραρχο, Κωνσταντίνο Σκούπρα, νέο περιφερειακό διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, μαζί με τον διοικητή της Π.Υ. Τρικάλων, πύραρχο Αντώνη Σπανό. Η συζήτηση περιστράφηκε και στο θέμα της πυρασφάλειας της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης διοργάνωσης στην Ελλάδα.

Πριν περάσουν 24 ώρες, κλιμάκιο από τρεις αξιωματικούς της Π.Υ. Τρικάλων μετέβη στον χώρο του μύλου, ελέγχοντας τα μέσα ενεργητικής πυροπροστασίας του. Συντάχθηκε η σχετική έκθεση και οι υποδείξεις θα παραδοθούν άμεσα στον Δήμαρχο Τρικκαίων, προκειμένου να συμπληρωθούν, όπου απαιτείται, τα υφιστάμενα μέτρα πυρασφάλειας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις