ΛΑΡΙΣΑ

Επαφές της ΝΟΔΕ Λάρισας με αστυνομικούς φορείς σε Λάρισα και Θεσσαλία

Σειρά επαφών με την ηγεσία της Αστυνομίας στο Νομό Λάρισας και στη Θεσσαλία, είχε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος  Καπετάνος και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Οργάνωσης στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λάρισας.

Ο κ. Καπετάνος και το κλιμάκιο της ΝΟΔΕ, συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντη Θεσσαλίας, υποστράτηγο κ.Ι. Τόλια, τον Αστυνομικό Δ/ντη Λάρισας, ταξίαρχο κ.Β. Καραπιπέρη, τους οποίους και ευχήθηκαν για την ανάληψη των καθηκόντων τους,  καθώς επίσης συναντήθηκαν και με μέλη του Δ.Σ. των  Ανώτατων Αξιωματικών Λάρισας και τον Πρόεδρο κ. Αγάπιο Χαρακόπουλο και της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και τον Πρόεδρο κ.Αθανάσιο Νταβούρα.

Το κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, ενημερώθηκε για την ετοιμότητα και επάρκεια της ΕΛ.ΑΣ., τόσο σε επίπεδο Νομού όσο και σε επίπεδο Θεσσαλίας, καθώς επίσης πληροφορήθηκε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υφίστανται.

Επιπλέον, συζητήθηκαν ζητήματα όπως το μισθολογικό, οργανωτικές ανάγκες, αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, δια του Προέδρου της κ.Χρήστου Καπετάνου, δήλωσε «την απερίφραστη στήριξη στις ικανότητες και τις δυνάμεις της ΕΛ.Α.Σ.», μετέφερε δε, την απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άλλωστε σήμερα, τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, «αυτό το οποίο απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι έρμαιο των δικών της παιδιών και των δικών της συμφερόντων».

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης η Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Τάνια Δόκου ο Υπεύθ. Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Βασίλης Βράκας, ο Υπεύθ.Συνδικαλισμού της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Κώστας Παπαθανασίου και ο αν.Υπεύθ. Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Κώστας Βλαχούλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις