ΛΑΡΙΣΑ

Εκπαιδευτικοί Λάρισας: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Λάρισα και Αθήνα

Σε παραστάσεις διαμαρτυρίας, σε Λάρισα και Αθήνα, προβαίνουν οι εκπαιδευτικοί Λάρισας, μεθαύριο, Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Στα αιτήματα των δασκάλων της χώρας περιλαμβάνονται η διεκδίκηση μαζικών διορισμών στην εκπαίδευση, μόνιμος διορισμός των αναπληρωτών, καθώς και η εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών – μόνιμων εκπαιδευτικών (άδειες, περίθαλψη, επίδομα θέσης ευθύνης κλπ.)

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας “Κων.Κούμας”, η παράσταση διαμαρτυρίας των δασκάλων στη Λάρισα θα γίνει στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ενώ η παράσταση διαμαρτυρίας στην Αθήνα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου “Κων.Κούμας” έχει μισθώσει λεωφορείο για τους εκπαιδευτικούς της Λάρισας που θέλουν να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, στις 6:45 το πρωί, έξω από το Ωδείο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις