Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύθηκε στις: 14 Μαρτίου 2018, 18:25
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο θα επιχειρηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να δοθεί απάντηση στις καταγγελίες της Αντιπολίτευσης για συμπόρευση κυβέρνησης – Σαββίδη και προνομιακή μεταχείριση του επιχειρηματία, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν οι εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τον Αλέξη Τσίπρα να ενημερώνει τα μέλη του ΠΣ για την εικόνα που διαμορφώνεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και τις νέες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν.

Η Αντιπολίτευση μιλούσε όλο το προηγούμενο διάστημα για «εναγκαλισμό» της κυβέρνησης με τον Ιβάν Σαββίδη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην υπόθεση των προστίμων της ΣΕΚΑΠ που ανέλαβε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις ΗΠΑ για το θέμα. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να εξυπηρετήσει τον κ. Σαββίδη, διαγράφοντας κάποια πρόστιμα που είχαν συσσωρευθεί σε μία από τις εταιρίες τσιγάρων του και ως αντάλλαγμα ο κ. Σαββίδης εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζουν ξεκάθαρα την κυβέρνηση».

Πηγή: in.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ