Σεμινάριο για τη διαχείριση άγχους στην εργασιακή πραγματικότητα

Δημοσιεύθηκε στις: 13 Μαρτίου 2018, 11:09

Βιωματικό σεμινάριο με τίτλο “Διαχείριση Άγχους στη Σύγχρονη Εργασιακή Πραγματικότητα” θα πραγματοποιηθεί απο το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ σε συνεργασία με το Δήμο Κιλελέρ για τους εργαζόμενους και τους αιρετούς του Δήμου Κιλελέρ. Το σεμινάριο θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.00 – 16.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο  Δημαρχείο στη Νίκαια.

“Η φύση της εργασιακής ζωής έχει αλλάξει σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες από ποτέ. Ένας στους τρεις ευρωπαίους εργαζόμενους αναφέρει πως πάσχει από εργασιακό άγχος. Τι είναι όμως το εργασιακό άγχος και πως μπορώ να το ελέγξω;

Στόχος του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες την έννοια του εργασιακού άγχους, τους παράγοντες που το πυροδοτούν, τα συμπτώματα και τις επιπτώσεις του στην καθημερινή τους ζωή καθώς και τεχνικές και τρόπους αντιμετώπισης”.

Συντονίστρια Σεμιναρίου: Γεωργία Ζαβράκα, MSc., Ψυχολόγος – Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια – Στέλεχος Πρόληψης Κ.Π. Λάρισας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ