ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία το “THESSALIAOPENSPARRING” το Σάββατο 10 Μαρτίου

120 αθλητές και πολλαπλάσιοι θεατές και φίλοι του kickboxing, βρέθηκαν στο χώρο του WarriorsCamp το Σάββατο, για να παρακολουθήσουν διασυλλογικούς φιλικούς αγώνες. Η επίμονη προσπάθεια του Παναγιώτη Τσεκούρα έφερε στην Λάρισα αθλητές από όλη την Θεσσαλία και όχι μόνο, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ήθος και υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με τους κανονισμούς της πανελλήνιας ομοσπονδίας kickboxing.

Αθλητές από 7 ετών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν ενώ υπήρχαν και αγώνες από δυνατούς και έμπειρους αθλητές που καθήλωσαν τους θεατές που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Μεγάλη συμβολή στην ασφάλεια των αθλητών είχε και η έμπειρη ιατρική ομάδα του Χρήστου Τερζούδη και των διασωστών της ΕΟΔΥΑ, οι οποίοι λόγω της φύσης και του ιδιαιτέρου του αθλήματος ήταν σε διαρκή επιφυλακή, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κανείς σοβαρός τραυματισμός στους συνολικά 72 αγώνες.

Σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τσεκούρας ευχαρίστησε τους προπονητές των 14 σωματείων που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ταξίδεψαν από Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα, Γιάννενα και Κιλκίς, μετατρέποντας τη συνάντηση αυτή σε γιορτή τουkickboxing.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις