ΛΑΡΙΣΑ

Καταγγελία για τους πλειστηριασμούς απο το Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Καταγγελία για την καταστολή και ποινικοποίηση  των αγώνων ενάντια σε πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών και κατασχέσεις κάνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Διαβάστε την ανακοίνωση: “Καταγγέλλουμε την καταστολή και ποινικοποίηση  των αγώνων ενάντια σε πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών και κατασχέσεις. Η μήνυση κατά του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και έξι ακόμα εργαζόμενων έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν, να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τον οργανωμένο αγώνα ενάντια σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις.

Είναι δέσμευση μνημονιακή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για γρήγορο αποτέλεσμα στην απαλλαγή των τραπεζών από τα κόκκινα δάνεια.

Από 1η Μάη θα ενταθεί η επίθεση με κατασχέσεις σε όποιον χρωστάει σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία. Απαιτούμε την παύση της μήνυσης κατά του Προέδρου του Ε.Κ.Ν.Λ και των άλλων εργαζομένων. Καταδικάζουμε το κυβερνητικό σχέδιο για διώξεις και ποινικοποιήσεις των αγώνων υπεράσπισης της κατοικίας λαϊκών οικογενειών από τα αρπακτικά των τραπεζών.

Καλούμε τα μέλη του Συνδικάτου που έχουν πρόβλημα με πλειστηριασμούς να έρθουν σε επαφή για να οργανώσουμε συλλογικά τον αγώνα μας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις