ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κούγιας: «Σωτήρης Αντωνίου, ο νέος Γιώργος Δώνης»

Ως τον επόμενο Γιώργο Δώνη παρουσίασε ο Αλέξης Κούγιας τον Σωτήρη Αντωνίου στην παρουσίαση του νέου τεχνικού των «βυσσινί» στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στη Κύπρου 72.

Κάποια από τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξιου Κούγια:

«Με πολύ χαρά μου, παρά το ότι κοντεύουμε να γίνουμαι ανέκδοτο με τις αλλαγές προπονητών σς παρουσιάζω τον νέο προπονητή της ΑΕΛ, ένα παιδί γέννημα θρέμα της περιοχής που δεν φόρεσε ποτέ το σήμα της ΑΕΛ καθώς έφυγε νωρίς για τη Ξάνθη. Τον είχα και ποδοσφαιριστή. Εγώ τον έκανα προπονητή Β΄ Εθνικής. Εγώ τον συνέστησα στον Γιαννακόπουλο και τον πήρε στη Σπάρτη και με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Λόγω της δυσκολίας του περιβάλλοντος της ΑΕΛ δεν τον έφερα εξ΄ αρχής εδώ. Έτσι με είχαν συμβουλεψει οι τότε άνθρωποι που είχα δίπλα μου. Ο Σωτήρης έχει όλα τα προσόντα αυτού που εγώ και οι συνεργάτες μου, έχει την εικόνα που θέλουμε να φτιάξουμε. Πρέπει η ΑΕΛ να φτιάξει τον δικό της προπονητή. Οι δοκιμές των φτασμένων προπονητών γιας εμάς τελείωσε. Αποτύχαμε με τον κ. Ντόστανιτς. Δεν μπορεί αυτός ο προπονητής να απαιτεί έναν συνεργάτη επειδή κάνουν παρέα οι γυναίκες τους. Μας δόθηκε η ευκαιρία με την παραίτηση του κ. Ντόστανιτς να δοκιμάσουμε τη δυνατότητα του Σωτήρη Αντωνίου να δοκιμάσουμε εάν μπορεί να είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ.

Έχουμε υπογράψει ένα χαρτί με τον Σωτήρη Αντωνίου που λέει πως αν φύγει από την ΑΕΛ, η ΑΕΛ θα πάρει χρήματα. Δεν θα την πατήσει η ΑΕΛ όπως παλαιότερα με τον Γιώργο Δώνη. Εύχομαι ο Σωτηράκης να με βγάλει ασπροπρόσωπο. Εύχομαι να ηρεμήσουμε και προπονητικά με τον Σωτήρη».

foto: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις