ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη Δευτέρα η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός – Τι υποστήριξαν οι δυο πλευρές

Οριστικά την προσεχή Δευτέρα θα κριθεί η τύχη του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία στην οποία τέθηκαν νέα δεδομένα με τη συμπληρωματική έκθεση του Αλέξανδρου Αρετόπουλου, οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τη διατύπωση των επιχειρημάτων τους.

Παρόλο λοιπόν που ο διαιτητής του αγώνα επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι διεκόπη λόγω τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία και ανέφερε ότι εκείνος ήταν νομότυπα δηλωμένος ως προπονητής των «ερυθρόλευκων», η πλευρά του ΠΑΟΚ επέμεινε στις θέσεις της.

Στάθηκε λοιπόν στο επιχείρημα ότι ο Γκαρθία δεν ήταν αξιωματούχος (διότι κατά την άποψή της δηλώθηκε εκπρόθεσμα) και ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως τραυματισμός του Ισπανού και κατά συνέπεια μπορούσε να κοουτσάρει.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης το πήγε ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας ότι ο τραυματισμός που φαίνεται στις φωτογραφίες προκλήθηκε μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και προκαλώντας την έκπληξη της έδρας με αυτόν τον ισχυρισμό.

Κατόπιν τούτου ο ΠΑΟΚ ζήτησε να κατακυρωθεί υπέρ του ο αγώνας γιατί ο Ολυμπιακός αποχώρησε με δική του πρωτοβουλία ή στη χειρότερη περίπτωση να γίνει το ματς και να απαλλαγεί από τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Η πλευρά του Ολυμπιακού, από την άλλη, παρέμεινε επίσης ανυποχώρητη στη δική της θέση: Ανέφερε λοιπόν ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον τραυματισμό του Γκαρθία και ότι λόγω αυτού δεν μπορούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Μετά τη μαραθώνια διαδικασία (κατά την οποία εξετάστηκαν αρκετοί μάρτυρες του ΠΑΟΚ) η κα Σκολαρίκη έδωσε προθεσμία ως τις 10 το πρωί της Δευτέρας για κατάθεση υπομνημάτων, ώστε να μπορεί μέσα στην ίδια μέρα να εκδοθεί η απόφαση.

Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που, εκτός των άλλων ποινών, επιβληθεί και αποκλεισμός της έδρας του ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής χωρίς κόσμο.

Πηγή: Sport-fm

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις