Life & Style

Η οργισμένη απάντηση παίκτριας του Power of Love: Δεν έχω γυρίσει πορνό – Ποιους κατηγορεί για το βίντεο

“Δεν είμαι εγώ στο πορνό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου”, διαψεύδει οργισμένη η εντυπωσιακή Γκαμπριέλα Τσολάκοβα του ριάλιτι “Power of Love”, της οποίας το όνομα ενεπλάκη σε ροζ σκάνδαλο.

“Είναι σκευωρία εις βάρος μου. Υποψιάζομαι πως πίσω απ’όλο αυτό κρύβονται συμπαίκτες μου από το ριάλιτι. Έχω ήδη κινηθεί νομικά”, καταγγέλλει μέσω της Espresso.

Την Γκαμπριέλα “φωτογραφίζουν” από προχθές διάφορες ιστοσελίδες ως πρωταγωνίστρια σε ταινία πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για παραγωγή της Sirina, αλλά για ένα ερασιτεχνικό βίντεο, που πωλήθηκε στη συγκεκριμένη εταιρία πριν από λίγα χρόνια και κυκλοφορεί online.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί μια νεαρή κοπέλα που φοράει μάσκα το χαρακτηριστικό σημάδι στο σαγόνι της μοιάζει με εκείνο που έχει στο ίδιο σημείο η παίκτρια του «Power of Love». Κάποιοι το συνέδεσαν και λόγω και μιας γενικότερης ομοιότητας επανέφεραν το βίντεο στη δημοσιότητα. Κάπως έτσι… άρχισαν τα όργανα στη βίλα του Σκάι στην Κωνσταντινούπολη, όπου γυρίζεται το reality!

Η Γκαμπριέλα, ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι αυτή που πρωταγωνιστεί στο πορνό. «Είναι κάποια που μου μοιάζει. Βρήκα αυτόν που το πρωτοανέβασε (σ.σ.: το βίντεο) και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε, “δεν είπα ότι είσαι εσύ! Είδαμε ότι σου έμοιαζε η κοπέλα και το ανεβάσαμε για πλάκα”. Όλο αυτό έγινε για να με υπονομεύσουν. Είναι σκευωρία για να εκτεθώ και να μη με συμπαθεί ο κόσμος» μας λέει και συμπληρώνει: «Υποψιάζομαι ότι έχει ξεκινήσει από συμπαίκτη και συμπαίκτριά μου στο “Power of love”. Δεν είμαι αρεστή, γιατί λέω τις αλήθειες! Γι’ αυτό με ψήφισαν και για να φύγω. Έχω ήδη κινηθεί νομικά για το βίντεο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα τη βρω την άκρη» αναφέρει και περνά στην… αντεπίθεση: «Όταν θα έχω αποδείξεις, θα μιλήσω με ονόματα. Θα τους ξεμπροστιάσω για πολλά πράγματα που ξέρω! Ένας συμπαίκτης μου, για παράδειγμα, στέλνει μηνύματα σε έφηβες θαυμάστριες και τους τάζει ραντεβού και έρωτες μόνο και μόνο για να τον ψηφίζουν να μένει μέσα. Έχω δει τα μηνύματα! Πολλοί εκεί μέσα δεν μπήκαν για να κάνουν σχέση, αλλά καριέρα. Εγώ μπήκα γιατί μου άρεσε το παιχνίδι και για τα λεφτά. Παίρνω 500 ευρώ την εβδομάδα. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν κάνει. Στο βίντεο, πάντως, δεν είμαι! Και το λέω κυρίως για τους γονείς μου. Δεν είμαι κανένα σούργελο, είμαι από καλή οικογένεια!» καταλήγει έξαλλη η παίκτρια του «Power of Love».

ΠΗΓΗ: Espresso

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις