ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Δίδυμο» εκδηλώσεων για την «Συμπαράταξη Λαρισαίων» – Οι συμβολισμοί και η προετοιμασία της επόμενης μέρας

Δεν είναι μία αλλά δύο οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν το επόμενο διάστημα τα στελέχη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» για τις οποίες έχουν άλλωστε δραστηριοποιηθεί με εντατικούς ρυθμούς.

Η πρώτη βέβαια είναι αυτή που έχει ήδη ανακοινωθεί για το Σάββατο 3 Μαρτίου με αντικείμενο γενικότερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ η δεύτερη αφορά στον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και θα γίνει μετά το Πάσχα, στα μέσα Απριλίου.

Αναφορικά  με την πρώτη εκδήλωση, ιδιαίτερη προσοχή αξίζει να δοθεί σε ορισμένα από τα συμβολικά της χαρακτηριστικά, καθώς πραγματοποιείται στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, στον ίδιο χώρο που ιδρύθηκε η «Συμπαράταξη» πριν από 4 χρόνια.

Παράλληλα, επιλέχθηκαν ως ομιλητές τρεις δήμαρχοι που σε πολιτικό επίπεδο αντιπροσωπεύουν τις αντίστοιχες δυνάμεις που συνασπίστηκαν για να κερδίσουν τελικά τον δήμο, δηλαδή ο κ. Καλογιάννης ο οποίος υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο δήμαρχος Καρδίτσας, Φώτης Αλεξάκος, ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από τους Οικολόγους Πράσινους.

«Έτσι πέτυχε το εγχείρημα της Συμπαράταξης και έτσι μπορεί να διευρυνθεί περαιτέρω, ώστε να πετύχει και δεύτερη νίκη», είναι σαν να λένε τα στελέχη της Συμπαράταξης Λαρισαίων!

Σχετικά τώρα με την δεύτερη εκδήλωση, αν και χρονικά είναι ακόμα μακριά, μαθαίνουμε ότι προγραμματίζεται ο απολογισμός της δημοτικής αρχής με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίσει τόσο σε επίπεδο εντυπώσεων, όσο και σε επίπεδο ουσίας.

Περισσότερα, όταν έρθει η ώρα…

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις