ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χοροεσπερίδα των φίλων Μάρκου Βαμβακάρη στη Λάρισα

Χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας πραγματοποιεί αυτό το Σάββατο 24/02/2018 στις 9 το βράδυ ο μουσικός και φιλανθρωπικός σύλλογος Λάρισας «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στο κέντρο διασκέδασης VILLAGE GARDEN στο 4 χιλιόμετρο Λάρισας – Φαρσάλων.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικώς από την γνωστή ορχήστρα «Νόστος» με φιλική συμμετοχή του θωμά Αστερίου.

Ο σύλλογος “Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη” ιδρύθηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα από το πρωτοδικείο Λαρίσης τον Ιανουάριο του 2010, αποτελώντας τον πρώτο και μοναδικό σύλλογο φίλων του μεγάλου δημιουργού Μάρκου Βαμβακάρη σε όλη την Ελλάδα. Η ιδέα της ίδρυσης του συλλόγου ευδοκίμησε στο στέκι των μελών, στο καφενείο-ουζερί “Η παρέα”  στην Νεάπολη Λάρισας όπου είναι και τα γραφεία του.

Η αγάπη και ο θαυμασμός για τον Μάρκο και τα τραγούδια του, τους οδήγησε στην ίδρυση του συλλόγου που πλέον αριθμεί πάνω από 260 μέλη από την Ξάνθη ως την Ρόδο.

Πάγια τακτική του συλλόγου είναι τα έσοδα των διαφόρων εκδηλώσεων να προσφέρονται για την βοήθεια του έργου φιλανθρωπικών και κοινωνικών οργανισμών της Λάρισας (Πανθεσσαλική ένωση ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, Σύλλογος κεντρικής Ελλάδας γονέων & φίλων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Ιασώ», Κρίκκειο ορφανοτροφείο Θηλέων, Σύλλογος Λάρισας ατόμων με ειδικές ανάγκες και το χαμόγελο του παιδιού) Τα φετινά έσοδα θα δοθούνε ως μνημόσυνο για τα 46 χρόνια από τον θάνατο του Μάρκου σε γεύμα στο δημοτικό γηροκομείο Λάρισας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και φίλους του συλλόγου «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» που βοηθάνε το φιλανθρωπικό έργο και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις