ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Ζούγκλα” η Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα – Ανύπαρκτη η Τροχαία, παρκάρουν όπου… γουστάρουν οι οδηγοί (φωτο)

Το ότι η οδική παραβατικότητα οργιάζει στη Λάρισα δεν αποτελεί ούτε υπερβολή, ούτε και κάτι το άγνωστο στα μάτια των Λαρισαίων. Πολύ περισσότερο των αρμοδίων της Τροχαίας Λάρισας – κυρίως – αλλά και δευτερευόντως – όπου είναι αρμόδια – της δημοτικής αστυνομίας.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα της συγκοινωνιακής ζούγκλας, είναι η Ηρώων Πολυτεχνείου. Εκεί, που σε πολλά τμήματά της, οι αθεόφοβοι οδηγοί δε διστάζουν να παρκάρουν και στην πλευρά της νησίδας και όχι μόνον της άκρης του δρόμου, εκμεταλλευόμενοι χώρους που είτε αποτελούν τμήμα κύριας λωρίδας κυκλοφορίας, είτε τμήμα λωρίδας για οδηγούς που θέλουν να στρίψουν κάθετα σε φανάρι!

Τι θα συμβεί εάν κάποιος πέσει πάνω σε ένα τέτοιο σταθμευμένο όχημα ή αν από μία τέτοια παραβατική συμπεριφορά προκληθεί τροχαίο που πιθανόν να κοστίσει και ανθρώπινες ζωές; Το ερώτημα ετέθη από αναγνώστη που μας έστειλε χρονιάρα μέρα και τις σχετικές φωτογραφίες.

Δείτε τις:

Η Τροχαία Λάρισας άραγε, θα κάνει κάποια στιγμή αισθητή την παρουσία της στους δρόμους της πόλης, τόσο αισθητή που να δούμε ένα πιο ανθρώπινο οδικό δίκτυο;

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις