ΛΑΡΙΣΑ

Ο Δήμος Λαρισαίων για την εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης (ΦΩΤΟ)

Δελτίο τύπου σχετικά με τη μεγάλη προσέλευση Λαρισαίων στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης για την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας εξέδωσε το απόγευμα το γραφείο τύπου του Δήμου.

Σε αυτό σημειώνονται τα εξής:

«Χιλιάδες Λαρισαίων βρέθηκαν την Καθαρή Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, όπου ο Δήμος Λαρισαίων διοργάνωσε την κεντρική εκδήλωση για την Καθαρή Δευτέρα.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και από νωρίς κατέκλυσαν το χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, για να συμμετάσχουν στο παραδοσιακό ελληνικό λαϊκό γλέντι, που πραγματοποιήθηκε με την συμβολή των κορυφαίων μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και ειδικότερα  τη Λαϊκή και την Παραδοσιακή ορχήστρα, με τους Σπύρο Καβαλιεράτο, Βαγγέλη Τσιαπλέ, Αλέξανδρο Τσιωνά, Μαρία Δεληγιάννη, Κώστα Δεδούση, Ρήγα Μακρόπουλο, Κώστα Παπαδημητρίου, Απόστολο Μαυραντζά και Γιώργο Δεληγιάννη.

Στους Λαρισαίους προσφέρθηκαν  παραδοσιακή φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα, από τους  μαθητές τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς σεφ του τμήματος μαγειρικής τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, από το πρωί επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου, όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις όπως στην Τερψιθέα, την Αμυγδαλέα και την Ραχούλα, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στο γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις