ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κακή εμφάνιση και νέα ήττα για την ΑΕΛ – Έχασε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 (video)

Την ήττα με 1 – 0 από τον Παναθηναϊκό δέχθηκε η ΑΕΛ με το τέρμα του Ρόμπιν Λουντ στο 19ο λεπτό να είναι αυτό που έκρινε και την αναμέτρηση. Κακή η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι, με τον ΠΑΟ να παίρνει το πρώτο του «διπλό» στο πρωτάθλημα και αυτό να είναι απέναντι στους «βυσσινί» στη Λάρισα.

Η ΑΕΛ μετά την ήττα στο γήπεδο της Τούμπας από τον ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο AEL FC ARENA τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με μοναδικό στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς και να πανηγυρίσει τη πρώτη νίκη για το 2018 στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ευκαιρία και γκολ για τον ΠΑΟ, κακή η ΑΕΛ

Η πρώτη απειλή στον αγώνα ήταν και γκολ για τον Παναθηναϊκό. Στο 19ο λεπτό ο Δώνης με κεφαλιά βρήκε τον Λουντ και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από τη περιοχή της ΑΕΛ κέρδισε τον Μπόζοβιτς για το 0 – 1.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η ΑΕΛ δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και το πρώτο ημίχρονο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους «βυσσινί», με το 0 – 1 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο λοιπόν, οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή με το σουτ του Σάντι Κρίζμαν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μιλοσάβλιεβιτς, με τη μπάλα να μη βρίσκει στόχο και να περνά άουτ.

Απείλησε με τον Κρίζμαν

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμούς με την είσοδο του Αγκάνοβιτς και την αλλαγή με τον Λαγό. Η πρώτη καλή φάση λοιπόν ήρθε στο 52ο λεπτό.

Ο Αγκάνοβιτς τροφοδότησε τον Σάντι Κρίζμαν μέσα στη περιοχή του Παναθηναϊκού και ο Κροάτης επιθετικός πλάσαρε από πλάγια θέση, ο Οικονόμου παρενέβη στη φάση κι έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Κόρνερ το οποίο ωστόσο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους «βυσσινί».

Ανούσια υπέροχη της ΑΕΛ χωρίς αποτέλεσμα

Έπειτα από τη πρώτη καλή στιγμή στο 52′ δεν είχαμε κάτι αξιόλογο από τις δύο ομάδες, με την ΑΕΛ να κρατά τη μπάλα χωρίς να δημιουργεί τη φάση για το γκολ που θα της φέρει την ισοφάριση του σκορ και τον Παναθηναϊκό να κρατά το υπέρ του γκολ και το 0 – 1.

Οι «βυσσινί» προσπαθούσαν να απειλήσουν με σέντρες από τα πλάγια, όμως οι Οικονόμου και Αυλωνίτης κρατούσαν καλά και μακρυά τους επιθετικούς της ΑΕΛ για να φθάσουν στην ισοφάριση του σκορ.

Προς το τέλος της συνάντησης η ΑΕΛ έφθασε κοντά στο γκολ και το 1 – 1 όμως η κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς μετά τη σέντρα από τα δεξιά του Μασούρα, πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (67′ Περόνε), Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς (62′ Γκόλιας), Λαγός (46′ Αγκάνοβιτς), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε (87′ λ.τ. Κολοβέτσιος), Δώνης, Αυλωνίτης, Λουντ, Οικονόμου, Τζανδάρης (90’+2′ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης (74′ Στάικος), Κουλιμπαλί.

Διαιτητική Τριπλέτα: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας).

video: novasports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις