ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απίθανη ευρηματικότητα στα Φάρσαλα: Διακωμώδησαν τοπικό “σκάνδαλο” κάνοντας το καρναβαλικό θέμα!

Στα Φάρσαλα έκαναν καρναβάλι μετά από 23 ολόκληρα χρόνια και απέδειξαν στην πράξη πως όταν υπάρχει καλή διάθεση και προπαντός ευρηματικότητα, τα χρήματα και τα ακριβά κουστούμια δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει ένα από τα άρματα της χθεσινής καρναβαλικής παρέλασης: Ένα αγροτικό αυτοκίνητο σκεπασμένο με μπανάνες και κομφετί και ένα πλακάτ που ανέγραφε: Μπανάνες Φαρσάλων, τώρα και στο… βουνό! Πίσω από το άρμα, καρναβαλιστές ντυμένοι… μπανάνες να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής.

Οι εμπνευστές προφανώς θυμήθηκαν το σκάνδαλο που είχε κάνει το γύρο της Ελλάδας με πρωταγωνιστές αγρότες και εικονικά τιμολόγια παράνομης είσπραξης επιστροφής φόρου από το κράτος, εκεί όπου κάποιοι… αθεόφοβοι φέρεται κατά τα ρεπορτάζ, να είχαν βάλει ως αγροτικό προϊόν εμπορίας… μπανάνες!

Εκ των πραγμάτων το παράδοξο της υπόθεσης “έπαιξε παντού”, αφού οι πηχυαίοι τίτλοι “μπανάνες Φαρσάλων” τραβούσαν σα μαγνήτης τα μάτια του αναγνωστικού κοινού.

Οι Φαρσαλινοί βέβαια έσπευσαν να διακωμωδήσουν το θέμα, προσφέροντας πλέον μία σπάνια ποικιλία μπανάνας που ευδοκιμεί μόνο στα… βουνά των Φαρσάλων!

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις