ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Έσπασε» το αήττητο στην Άρτα

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ο Απόλλων Λάρισας δέχθηκε την ήττα στην Άρτα με 2 – 0 από τον Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 17ης στροφής της Football League.

Οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από τη σημερινή αναμέτρηση στην Άρτα και αφού δέχθηκαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, έμειναν στους είκοσι πέντε βαθμούς και την ένατη θέση μετά και από αυτή την αγωνιστική.

Αντίθετα, το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου με τη σημερινή εντός έδρας νίκη έφθασε τους είκοσι πέντε βαθμούς και συνεχίζει στην έβδομη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Λουκίνας ήταν αυτός που πέτυχε το 1 – 0 για τους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό και «άνοιξε» το σκορ στο παιχνίδι της Άρτας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, ο Δημητριάδης έκανε τη σέντρα, τη πρώτη κεφαλιά πήρε ο Μακρίδης, όπου έστρωσε τη μπάλα στον Μάριο Χούσο και ο τελευταίος στο 81ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματα για τον Καραϊσκάκη και ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα της Άρτας.

Μάλιστα, ο Απόλλων Λάρισας τελείωσε και το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Κώστας Σκούπρας αντίκρισε τη δεύτερη και συνάμα τη κόκκινη κάρτα από τον κ. Παπαδόπουλο και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια νωρίτερα από τους άλλους ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος (88′ Ραγκέλοφ), Μακρής, Ψιάνος (71′ Κόλλινς), Δημητριάδης, Κυριάκης (59′ Μακρίδης), Λουκίνας.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης (46′ Σουλίδης), Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης (72′ Γαρυφαλλόπουλος), Κανούλας, Καρακατσάνης (83′ Λουκάς).

ΠΗΓΗ: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις