ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ένας… εξωγήινος φέτος βασιλιάς του καρναβαλιού στον Τύρναβο: Πλήθος κόσμου στην παρέλαση (φωτό)

Περισσότεροι από 3.000 καρναβαλιστές και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πήραν μέρος στο φετινό Τυρναβίτικο Καρναβάλι, αυτό που δίκαια χαρακτηρίζεται ως το διασημότερο και πλέον κυρίαρχο καρναβάλι στην Κεντρική Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Τυρνάβου, Παναγιώτης Σαρχώσης, κηρύσσοντας την έναρξη της μεγάλης παρέλασης αργά το απόγευμα της Κυριακής, «το Καρναβάλι Τυρνάβου δεσπόζει σε ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα γιατί χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, ποιότητα και ανατρεπτικό χιούμορ».

Στο φετινό καρναβάλι, μεταξύ των καρναβαλιστών ήταν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Η παρέλαση ξεκίνησε με το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου που φέτος ήταν ο … Εξωγήινος (σ.σ. εμπνευσμένος από την δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη βουλή, για το θέμα της… αλλαγής φύλου), ακολούθησε η άμαξα που μετέφερε την βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού, τη 18χρονη Ιωάννα Τσούκα και ακολούθησαν τα υπόλοιπα άρματα και οι ομάδες των καρναβαλιστών που δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να χορεύουν, να τραγουδούν και να σφυρίζουν εκκωφαντικά.

Παρέστησαν ακόμα, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Κώστας Μπαργιώτας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, οι Δήμαρχοι Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης και Ελασσόνας, Νίκος Ευαγγέλου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το ραντεβού ασφαλώς ανανεώθηκε για το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, όπου στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου έχει σειρά το πανελλήνιας αναγνώρισης Μπουρανί με … όλα τα συμπαρομαρτούντα!

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις