ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Βασίλεψε” ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάρισας (φωτό)

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάρισας.

Όπως καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια, το Δ.Σ. του Συνδέσμου βρίσκει την ευκαιρία στη συγκεκριμένη εκδήλωση να βραβεύσει κάποιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της πόλης και του νομού, των οποίων η δράση και η προσφορά οφείλει να αναδειχθεί και φυσικά να εμπνεύσει και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Συνδέσμου Αποστόλη Νεμπεγλέρα, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο και το έργο των προπονητών και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Στη συνέχεια χαιρέτισαν την εκδήλωση ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο ταμίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας Σπύρος Τσιλίκης και ο Γιάννης Αλεξούλης, ο οποίος παραβρέθηκε με διπλή ιδιότητα, ως προπονητής ποδοσφαίρου-μέλος του Συνδέσμου και ως ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού.

Ακολούθησε η βράβευση σημαντικών ανθρώπων του τοπικού ποδοσφαίρου για την πολυετή πολύτιμη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι: Γιάννης Τάκας (παράγοντας, πρόεδρος της Προοδευτικής Βερδικούσιας), Σπύρος Τσιλίκης (παλαίμαχος διαιτητής, ταμίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας), Κώστας Χαλκιάς (υπάλληλος της ΕΠΣΛ για πολλά χρόνια), Γιάννης Παπαγιάννης (προπονητής), Κώστας Κολομητρούσης (προπονητής) και Σάκης Γκουρνέλης (δημοσιογράφος).

Στο τέλος της εκδήλωσης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες, ενώ στους τυχερούς προπονητές της βραδιάς μοιράσθηκαν πλούσια δώρα, που ήταν προσφορά των χορηγών και των υποστηρικτών του Συνδέσμου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις